User Details

Username: ithkaa
Website: www.benjaminvanesser.be
Facebook: www.facebook.com/benjaminvanesser
Twitter: None provided
Soundcloud: www.soundcloud.com/benjaminvanesser
Account Status: enabled
Member since: Jun 19 2012
About ithkaa:
(report this profile)

Devices by ithkaa

MicroLooper Version 1.0
TupGen Version 1.0
UltomatonM4LAudio Version 1.0
SlicR Version 3.0
UltomatonM4LMidi Version 1.1
GlitchR Version 2.1
ReversR Version 1.1
RevStretchR Version 1.3
ArtefactR Version 1.2
Alpha - Binaural Beat Generator Version 1.0
SnakeM4L Version 1.0

Total Downloads: 12,648


Comments by ithkaa

Comments

@ndivuyo looks like your patch has a lot more functionality ... great stuff! RevStretchR simply reverses/stretches the recorded audio and adds some delay and reverb to create atmospheric textures ...

@Crampe Updated the device. you should now be able to use multiple instances simultaneously. Could you check it out? Let me know if anything doesn't work for you.

@M4L this device relies heavily on some new features of the groove~ object (stretching/transposing) in max 7. I know that not everybody has upgraded (or will ever upgrade) but I want to share this device with those who did.



@Crampe Updated the device. you should now be able to use multiple instances simultaneously. Could you check it out? Let me know if anything doesn't work for you.

@M4L this device relies heavily on some new features of the groove~ object (stretching/transposing) in max 7. I know that not everybody has upgraded (or will ever upgrade) but I want to share this device with those who did.



@Crampe Updated the device. you should now be able to use multiple instances simultaneously. Could you check it out? Let me know if anything doesn't work for you.

@M4L this device relies heavily on some new features of the groove~ object (stretching/transposing) in max 7. I know that not everybody has upgraded (or will ever upgrade) but I want to share this device with those who did.



@Crampe true ... I'll look into it for future versions

Hi Crampe, I reuploaded the device ... should be fixed now!